Magistrantların “Payız-1” və “Yaz-1” hesabatları qəbul edilir

Azərbaycan Dövlət Aqrar Universitetinin (ADAU) rektoru, AMEA-nın müxbir üzvü, professor İbrahim Cəfərovun 20.09.2021-ci il “Magistratura səviyyəsində təhsilin keyfiyyətinin yüksəldilməsi barədə” 488 nömrəli əmri ilə tədris ilində iki dəfə olmaqla magistrantların dissertasiya mövzuları ilə əlaqədar apardıqları tədqiqatların “Payız-1” və “Yaz-1” hesabatları qəbul edilir.

Müvafiq əmrlə bağlı olaraq 12 May 2022-ci il tarixindən etibarən Universitetin bütün fakültələrində təhsil alan magistrantların “Yaz-1” hesabatlarının qəbulu prosesi başlayıb və davam edir.

Magistrantların “Payız-1” və “Yaz-1” hesabatları qəbul edilirMagistrantların “Payız-1” və “Yaz-1” hesabatları qəbul edilirMagistrantların “Payız-1” və “Yaz-1” hesabatları qəbul edilir